O nama

INFO MAX CARS  d.o.o. bavi se uvozom i prodajom rabljenih vozila. Sva vozila su registrirana i posjeduju servisnu evidenciju. Dugogodišnjim iskustvom u radu s automobilima, svojim kupcima osigurava vrhunsku kvalitetu usluga te pruža sigurnost prilikom kupovine automobila. Također vozila nabavljamo isključivo od ovlaštenih auto kuća te certificirani prodavača !

Želite li kupiti vozilo iz naslonjača ( sa servisnom povješću s jamstvom na kilometre, registrirano godinu dana bez hodanja i gubljenja vremena na administrativnim uredima i dobavljačima sa skrivenim tačkama (dodatnim troškovim)?  INFO MAX CARS  d.o.o.  će odraditi sve to za Vas!

Povijest tvrtke

Tvrtka je osnovana 2016 godine i pripada grupaciji MAX CARS  koja posluje u Zagrebu. Dolazak vozila možete pratiti na našoj web stranici u dijelu “Vozila u dolasku”. Na našoj stranici također možete pogledati sva vozila koja su trenutno u ponudi kao i mogućnost narudžbe vozila po vašim željama !

Sva vozila koja uvozimo i plasiramo na tržište Republike Hrvatske dolaze ocarinjena te na ista nema više nikakvih davanja. Sva vozila dolaze sa servisnom povješću i garancijom na kilometre. U suradnji s našim parterima možemo pružiti  mogućnost ugovaranja AO osiguranja i KASKO osiguranja za vaše vozilo !